Kostern 10

Trivsamt flerfamiljshus som förvärvades 2015. Både lägenheter och fasad har sedan dess genomgått en uppfräschning. Fastigheten bjuder även på en gemensam, nymålad tvättstuga och en härlig trädgård.

504 46 Borås, Sverige

Trasten 9

Snygg fastighet med bra läge i det populära ”Villastan”. Endast 100 meter till Annelundsparken. Lägenheterna är fräscha och stora med tre och fyra rum. Utemiljön är grön och fin med grillplats. Det finns sex garage i huset.

504 53 Borås, Sverige

Magne 14

Fastigheten är centralt belägen ett stenkast från Stora Torget. Huset var från början byggt som en industrifastighet och rörfirman Robert Holmqvist har en gång i tiden funnits i huset.

För att vara så tidigt byggt är huset unikt med sina betongbjälklag. 2012 totalrenoverades huset och 18 nya lägenheter har byggts. I lägenheterna har gammalt blandats med nytt. Gamla tegelväggar har plockats fram, träbjälkar har frilagts, serveringsgångar har sparats och kakelugnar har renoverats. Innegården är tillgänglig för hyresgästerna.

503 34 Borås, Sverige

 

Magne 11

Centralt belägen fastighet med sju lägenheter och två lokaler. Huset har en fantastisk arkitektur med härligt välvda fönster. Lägenheterna är moderna och charmiga.

503 34 Borås, Sverige

Ärlan 4

Det finns två hus på fastigheten. I det stora huset är det tre lägenheter. Lägenheterna har fina gamla brädgolv med nya och moderna kök och badrum. Det lilla huset har fem lägenheter, fyra tvåor och en etta. Tre av tvåorna byggdes ny 2014. På gården finns det utemöbler och möjlighet för grillning. Parkering på gården är tillåten i mån av plats.

504 53 Borås, Sverige